Agentia de turism - AeroVacante

SC Aerovacante SRL

Sediu social si punct de lucru: Str. Mantuleasa nr. 31,et. 1, Sector 2, Bucuresti
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J40/14212/20.11.2015
C.I.F/C.U.I: RO35249170 / 19.11.2015
Licenta Turism: 7500/15.01.2016.
Polita de asigurare: City Insurance, Nr. 985, din 16.12.2018.
Brevet de turism: nr.10828 / 27.01.2006
Beneficiar brevet: Horea Vladimir Belenes
Banca: Banca Transilvania
Cont Lei: RO09BTRLRONCRT0330788701
Cont Euro: RO56BTRLEURCRT0330788701
Cont USD: RO60BTRLUSDCRT0330788701
Mobil Agentie: +40 (0) 731 600 017
Telefon fix: +40 (0) 21 316 73 06
Fax: +40 (0) 21 316 73 08
Asistenta urgenta: +40 (0) 731 600 017
Asistenta parteneri: +40 (0) 21 316 73 06 / int 136-138
E-mail: contact@aerovacante.ro
Site: www.aerovacante.roDespre AeroVacante

AeroVacanțe este parte a Grupului Aerotravel, care cuprinde Aerotravel Lufthansa City Center (business travel și leisure) și CruiseHub (croaziere pe toate mările și oceanele lumii). Consecvent strategiei de eficientizare operațională, la 1 ianuarie 2016 Aerotravel a creat două entități cu personalitate juridică: Aerovacanțe și CruiseHub. Cele două companii nou-înființate au preluat activitatea de touroperare de la Aerotravel, oferind clienților aceleași standarde ridicate pentru pachetele proprii.

AeroVacanțe operează curse charter avion către Insula Skiathos, Insula Skopelos și Insula Alonissos (aeroportul Skiathos), cu plecări din București, Cluj-Napoca și Timișoara, și spre Insula Lefkada (aeroportul Preveza), cu plecări din București. Charterele spre Grecia au o tradiție de peste 8 ani fiecare, fiind produse consolidate și diversificate, cu o cerere în creștere în rândul agențiilor de turism partenere (revânzătoare).


Programe proprii

AeroVacanțe dezvoltă și lansează periodic produse noi, în măsură să satisfacă cererea agențiilor partenere revânzătoare și, astfel, a turiștilor. În prezent, în afară de charterele spre Grecia, AeroVacanțe oferă următoarele produse turistice:

• Sejururi cu zbor avion în Phuket, Krabi și Khao Lak (Thailanda), cu plecări din București și Cluj-Napoca,

• Sejururi cu zbor avion în Caraibe: Republica Dominicană, Mexic și Cuba,

Mai mult decât atât, AeroVacanțe poate oferi, prin intermediul furnizorilor globali, pachete turistice în orice colț al lumii, la tarife avantajoase atât pentru agențiile partenere, cât și pentru clienții direcți ai acestora.


Puncte de vânzare

AeroVacanțe colaborează cu o rețea națională de peste 500 de agenții partenere revânzătoare, distribuite pe întreg teritoriul României. Grație personalului dedicat și a prezenței constante în țară, atât prin intermediul agențiilor Aerotravel, cât și prin intermediul prezentărilor, specialiștii AeroVacanțe oferă cu promptitudine suport oricăror cereri care vin din partea agențiilor partenere.

Despre Aerotravel

Cu o activitate de peste 20 ani pe piata locala si aproximativ 100 000 de clienti deserviti anual, Aerotravel Lufthansa City Center este una dintre cele mai importante companii de travel management din Romania. Fondata in 1997 si bazandu-se pe expertiza a peste 110 angajati, Aerotravel inregistreaza in fiecare an o crestere constanta a cifrei de afaceri.

Aerotravel Lufthansa City Center are o activitate consistenta in trei arii principale: business travel, touroperare si leisure.


Business Travel

Aerotravel are capacitatea de a administra intreg volumul si nevoile de travel ale companiei-client, garantand reduceri substantiale de costuri, eficienta, tarife competitive la momentul rezervarii, precum si asistenta turistica.

Clientii nostri beneficiaza de solutii corporate travel care pot include orice tip de produs si serviciu: bilete de avion, rezervari la hoteluri in tara si strainatate, evenimente, conferinte, programe de incentivare, team building-uri, rent-a-car, asigurari de calatorie si servicii VIP.

Departamentul dedicat turismului corporate livreaza servicii complete MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) pentru companii de top din Romania, construind cu acestea parteneriate solide, bazate pe servicii de calitate, solutii flexibile si incredere.


Tour operare

Ca tour operator, Aerotravel are o istorie de peste 12 ani, concentrata in special pe destinatii de vacanta in Grecia, dar si sejururi in Portugalia si Iordania, cu plecari din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Aerotravel Lufthansa City Center este in prezent cel mai important partener al MSC Cruises in Romania, aducand in premiera pe piata romaneasca croazierele cu imbarcare din Portul Constanta, in anul 2013.


Turism leisure

Aerotravel Lufthansa City Center acopera o paleta foarte larga de destinatii turistice, din Europa, America, Orientul Mijlociu si Asia, livrand servicii la cele mai ridicate standarde din industrie. Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center se bazeaza pe un portofoliu complet de produse turistice, care include cazari la hoteluri, bilete de avion, vacante pe toate continentele, city break, croaziere, bilete la concerte si evenimente, servicii de rent-a-car.


Acoperire globala

Aerotravel are parteneriate solide cu cei mai importanti furnizori internationali de travel, fapt ce asigura standarde inalte pentru serviciile livrate, precum si disponibilitatea lor globala.

Incepand cu anul 2000, Aerotravel este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agentii de turism in 84 de tari. Cu 7 birouri prezente la nivel national si peste 100 de angajati, Aerotravel inregistreaza in fiecare an o crestere constanta a cifrei de afaceri.

Din 2001, Aerotravel este membru Business Travel Lufthansa City Center, fapt ce garanteaza companiilor - client ca toate solutiile de travel respecta aceleasi standarde ridicate in termeni de eficienta si costuri.Misiune

Aerotravel va deveni una dintre cele mai puternice agentii de turism la nivel regional, prin investitia permanenta in tehnologie si resurse umane, prin dezvoltarea unui portofoliu complet de servicii si consolidarea de parteneriate strategice, totul pentru a oferi, constant, maximum de valoare si calitate fiecarui Euro cheltuit de client.Viziune

1. Compania.
Aerotravel creste pe baze solide: o structura solida, bine definita, capabila sa aduca valoare actionarilor (profit) si sa isi creasca valoarea de la an la an.

2. Angajati.
Angajatii sunt motivati sa creasca profesional, sa performeze si sa fie, in fiecare moment, ambasadori ai Valorilor Aerotravel.

3. Clienti.
Clientii corporate vor reprezenta intotdeauna punctul central al afacerii noastre. De aceea, le vom oferi servicii inalt competitive la nivelul pietei interne si in linie cu cele mai inalte standarde la nivel global. Agentiile de turism partenere vor vedea intotdeauna in Grupul Aerotravel un partener onest si capabil sa le ofere produse turistice de calitate. Fie ca intra in agentiile noastre sau ne contacteaza online, clientii persoane fizice vor gasi la Aerotravel consultantul in care sa aiba incredere si cu care sa le placa sa lucreze.

4. Furnizori.
Pentru furnizori suntem un partener corect, cu care pot dezvolta relatii pe termen lung. In egala masura, dorim sa ajungem la nivelul la care operatiunile lor in Romania sa depinda intr-o masura semnificativa de relatia cu noi.

5. Societate.
In functie de disponibilitatea resurselor financiare si a ideilor proprii sau care ne sunt propuse, ne implicam in proiecte sociale si le comunicam publicului larg.

6. Noua generatie.
Aerotravel va deveni o companie in care absolventii de facultate care vor o cariera in turism sa isi doreasca sa lucreze. Pentru aceasta, dincolo de numele bun pe care il vom construi si mentine, ne vom implica in programe de pregatire a tinerilor specializati in Turism si Servicii.Valori

Integritate
Suntem integri in toate actiunile noastre: onesti, deschisi si loiali, facem lucrurile asa cum trebuie.

Responsabilitate
Actiunile noastre sunt responsabile si indeplinesc nevoile clientilor.

Clientul – punctul central
Ascultam si intelegem cerintele clientilor. De fiecare data incercam sa le depasim asteptarile.

Pasiune
Suntem pasionati de munca noastra si ne mândrim cu solutiile pe care le oferim.

Calitate
Oferim de fiecare data calitate si valoare clientilor Aerotravel.

Spirit de echipa
Impreuna construim succesul Aerotravel. Credem in forta echipei.

Meet our Team

Horea Vladimir Belenes

Administrator