AeroVacante

Mai mult decat vacante. Experiente.

De ce Aerovacante?

AeroVacante este un touroperator dedicat crearii de experiente de calatorie unice si memorabile. Ne mandrim cu portofoliul nostru atent selectat de destinatii, ales pentru a satisface gusturi si dorinte diverse.

why choose us

• Consultanta: Cu o vasta experienta in industria turismului, echipa noastra de experti va pune la dispozitie cunostintele si pasiunea pentru calatorii pentru a va crea vacanta perfecta.
• Programe unice: Ne distingem prin programele turistice deosebite, concepute cu atentie la detalii si cu un accent deosebit pe experientele autentice si inedite.
• Disponibilitate: Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi consultanta, asistenta si suport pe tot parcursul procesului de rezervare si calatorie.

Viziunea AeroVacante se bazeaza pe 6 elemente esentiale:

1. Compania: AeroVacante creste pe baze solide, pe principii profesionale de business si procese de realizare a activitatii temeinic definite.
Compania AeroVacante este focalizata pe nevoile Clientilor sai parteneri revanzatori si pe beneficiarii acestora, turistii.

2. Angajatii: Angajatii sunt motivati sa creasca profesional, sa performeze si sa fie Experti in organizarea programelor turistice, si sa fie in fiecare moment ambasadori ai Valorilor AeroVacante.

3. Clientii: Agentiile de turism partenere vor vedea intotdeauna in AeroVacante un partener onest si capabil sa le ofere produse turistice de calitate, gestionate la nivel de Expert. AeroVacante pune la dispozitia partenerilor sai instrumente si materiale profesionale pentru consilierea, comunicarea si vanzarea programelor turistice din portofoliu.

4. Beneficiarii: Turistii nostri, clienti ai agentiilor partenere, beneficiaza de o abordare foarte atenta fata de nevoile lor si devin fideli produselor AeroVacante, astfel intarind relatia acestora cu agentiile partenere revanzatoare unde se reintorc sa achizitioneze si alte programe din Portofoliul AeroVacante.

5. Furnizorii: Ne alegem cu mare atentie partenerii. Pentru furnizori suntem un partener corect, cu care dezvoltam relatii pe termen lung.

6. Noua Generatie: AeroVacante este o companie in care studentii si absolventii de facultate care vor o cariera in turism vor gasi o abordare profesionala a procesului de transfer de competente.
AeroVacante are interesul si se implica in realizarea planului de cariera pentru tinerii care doresc sa activeze in domeniul Touroperarii.